Om os

Forside » Om os

Vi underviser normalt hver for sig, men har fundet sammen om disse arrangementer, da vi begge  gerne vil give kvinder i alle aldre mulighed for at få mere nydelse og selvforkælelse ind i deres liv.

 

Anne Thomsen

Anne ThomsnAnne har mere end 10 år erfaring som instruktør i vandgymnastik og babysvømning. Hun har undervist  både i vandgymnastik, vandaerobic og hensyntagende vandgymnastik. Hun lægger vægt på at undervisningen er afvekslende uden for mange gentagelser, hverken af øvelser eller musik. Hun har desuden sit eget firma, hvor hun underviser i aquatræning i et varmvandsbassin i Holbæk.

Anne har gennem mange år interesseret sig for, hvad vi selv kan gøre for at få det optimale ud af vores liv og vores tid her på jorden.

Du kan læse mere om Anne og aquafitness på Annes hjemmeside, Wonderful Life.

 

Lene Bjerring

Lene BjerringLene er eksamineret Hatha-yogalærer hos Dansk YOGA i 1991 og har siden da undervist i yoga på fuld tid. Lene underviser i alm. yoga, hensyntagende yoga samt yoga for gravide og efterfødselsyoga. Hun deltager jævnligt i yogakurser og opfølgende workshops med internationale yogalærere.

Du kan læse mere om Lene og yoga på Lenes hjemmeside, Bjerring Yoga.